Wednesday, 18 April 2012

Participate in Tata Nano quiz and win Assured Gifts

Tata Nano is back with its Expert Quiz, last time this quiz got opened in the month of December and many participants have got Tata Nano Shaped pen drive, For those who missed, Tata Nano on Facebook again started the same contest , so hurry now and win exciting prizes.Once you have given correct answers to all the questions, you would be eligible for Tata Nano gifts and merchandises.

How to win Assured Gift?
  1. Click here to go to contest source page and LIKE the page.
  2. Click on Start Quiz button.
  3. A quiz will Start which have 10 Question based on Tata Nano and you have 60 Seconds in all to answer ;-) )  
  4. After completing 10 Questions, Submit your Score. 
  5. Once the contest is over, Tata Nano will verify your score and upon successfull verification you will receive confirmation Email regarding your prize
Terms and conditions:
  1. The scheme shall be valid for entries submitted before 30th April, 2012.
  2. Participants shall receive their respective Nano Merchandise 3 weeks
  3. Other terms and condtions here
Few Tata Nano Expert Quiz Questions and Answers:

Question 1: What is the Engine Capacity of Nano?
Answer: 624 CC

Question 2: How Powerful is the engine of Nano?
Answer: 38PS

Question 3: Tata Nano Have SUV-Like ground Clearance of  ____?
Answer: 180mm

Question 4: How much torque does new nano generate at the RPM of 4000 +/-500 ?
Answer: 51NM

Question 5: The nano has a shortest turning radius of ___?
Answer: 4 Meters

Question 6: Nano has ____ % of more space than standard small cars.
Answer: 21

Question 7: Nano 2012 has full wheel caps in which variant?
Answer: LX

Question 8 Nano is india's most fuel efficient car with an ARAI certified mileage of ___ in BS4 Test.
Answer: 25.35 KMPL

Question 9: The down payment of Tata nano starts from?
Answer: Rs 15,000

Question 10: In how many colors is the nano 2012 available?
Answer: 10

So guys, Grab your pendrives and comment below if you have any query!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More